Praktijk voor Natuurgeneeswijze Alida Nieuwenhuizen

Wat is energetische therapie

Energetische therapie is een eeuwenoude natuurlijke behandelwijze, die in veel culturen voorkomt. Het is een geneeswijze die door de tijd heen steeds een andere benaming heeft gekregen zoals magnetiseur, strijker, energetisch therapeut, healer e.d. Het doel van deze therapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens, waarbij lichaam en geest in balans worden gebracht. Door een blokkade in het energiestelsel en/of chakra's/aura kunnen er op de lange duur klachten ontstaan door het stagneren van de energietoevoer. Aangezien de auralagen en chakra's verbonden zijn met je gehele lichaam en geest, kunnen ook geestelijke problemen blokkades vormen. Door energieoverdracht via mijn handoplegging wordt dit zelfgenezend vermogen van de cliënt gestimuleerd en wordt de energiebalans hersteld.

Als energetisch therapeut ben ik in staat om

• Geneeskrachtige energie via mijn handen door te geven aan een cliënt (mens of dier).
• Blokkades in de energiebalans van het fysieke lichaam en/of de aura waar te nemen met behulp van mijn heldere vermogens, zoals helder zien, helder voelen en helder weten.
• Het natuurlijk herstellend vermogen van mensen te bevorderen door genezende energie, waarbij er een streven is naar evenwicht en harmonie.